skip to main
|
skip to sidebar
Pratik Bilgiler - Parlak Fikirler
Pratik Bilgiler - Parlak Fikirler
5 Şubat 2010 Cuma
Buzu Dondurmadan Önce
Suyu kaynatın, soğuyunca buz kalıplarına koyup dondurun. Buzlar daha canlı kristal gibi görünür. Kaynamış suda oksijen azalır. Buda buzun mat görünmemesini sağlar.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Bu Blogda Ara
Etiketler
Alüminyum
(1)
Bakır
(1)
Bakır Parlatmak İçin
(1)
Bal
(1)
Balık
(2)
Balık Kokusu
(1)
Bardak
(1)
Bayat
(4)
Benmari
(1)
Bezelye
(1)
Bıçak
(3)
Bisküvi
(1)
Böcek
(1)
Börek
(2)
Bulyon
(1)
Buz
(2)
Buz Dolabı
(3)
Cam
(1)
Ceviz
(1)
Ceviz Kabuğu
(1)
Cilt Kanseri
(1)
Çabuk Çorba
(1)
Çatal
(1)
Çatlak
(3)
Çay
(1)
Çaydanlık
(1)
Çaydanlık Temizliği
(1)
Çayın Faydaları
(1)
Çelik Tencere
(1)
Çorba
(2)
Çöp Kutusu
(1)
Çörek
(1)
Defne Yaprağı
(1)
Dereotu
(1)
Domates
(1)
Ekmek
(1)
Elma
(1)
Enginar
(1)
Et Suyu
(1)
Etiket
(1)
Fesleğen
(1)
Fırın
(1)
Fırın Torbası
(1)
Fırında Tavuk
(1)
Filiz
(1)
Folyo
(1)
Gerçek Bal
(1)
Isıtmak
(1)
İp
(1)
Kahve Telvesi
(1)
Kanser
(1)
Kararma
(4)
Kaşık
(1)
Kavanoz
(1)
Kaynar Su
(3)
Kek
(2)
Kese Kağıdı
(1)
Kızdırılmış Yağ
(1)
Koku
(1)
Kötü Koku
(1)
Kurabiye
(2)
Leğen
(1)
Leke
(1)
Limon
(3)
Limon Kabuğu
(1)
Limon Suyu
(1)
Limon Tuzu
(1)
Limonlu Su
(1)
Makarna
(1)
Mantar
(1)
Margarin
(1)
Marul
(1)
Mercimek Çorbası
(1)
Merdane
(1)
Meyve
(2)
Muhafaza
(1)
Nane
(1)
Patates
(2)
Pirinç
(1)
Plastik
(1)
Porselen
(1)
Pudra Şekeri
(1)
Reçel
(1)
Rutubet
(1)
Salata
(1)
Salça
(1)
Sarımsak
(2)
Sebze
(2)
Sıcak Su
(1)
Sirke
(3)
Siyah Çay
(1)
Soğan
(2)
Süt
(2)
Süt Şişesi
(1)
Süt Taşmasını Önlemek
(1)
Şişe
(1)
Tahta Kaşık
(1)
Tart
(1)
Tava
(1)
Tavuk
(1)
Tavuk Suyu
(1)
Taze
(2)
Temizleme
(5)
Toz Şeker
(1)
Turşu
(1)
Tuz
(4)
Tuzlu Su
(4)
Tuzluk
(1)
Un
(2)
Yağ
(3)
Yağlı Şişe
(2)
Yeşil Çay
(1)
Yoğurt
(2)
Yumurta
(5)
Zeytinyağı
(1)
Blog Arşivi
▼
2010
(49)
▼
Şubat
(20)
Reçel Yaparken Dikkat Edilecek Hususlar
Domatesin Kabuğunu Kolay Soymak İçin
Bayatlayan Ekmek ve Kurabiyeler İçin
İç İçe Geçmiş Bardakları Birbirinden Ayırmak İçin
Plastik ve Cam Eşyalardaki Etiketlerden Kurtulmak ...
Yeni Tavanızı Kullanmadan Önce
Ceviz Kabuğunu Daha kolay Kırabilmek İçin
Unların Böceklenmemesi İçin
Patateslerin Fizilenmesini Önlemek İçin
Mantarlarınızın Kararmaması ve Muhafazası İçin
Buzu Dondurmadan Önce
Kek İle İlgili Pratik Bilgiler
Firinda Tavuk Pişirirken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Makarna Isıtmanın Püf Noktası
Kek, Börek, Kurabiye, Tart Yaparken
Börek ve Çöreklerinizin Nar Gibi Kızarması İçin
Süt Şişelerini Temizlemek İçin
Cilt Kanserine Karşı Limon
Sebzelerinizi Bozulmadak Saklamak İçin
Tuzluktaki Tuz Akmıyormu?
►
Ocak
(29)
Abone Ol:
Kayıtlar
Atom
Kayıtlar
Yorumlar
Atom
Yorumlar
İzleyiciler
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder